5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد #چرای بی رویه دام استفاده کنید در 1 فصل

5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد #چرای بی رویه دام استفاده کنید در 1 فصل

5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد #چرای بی رویه دام استفاده کنید در 1 فصل

Blog Article

از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌ها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سال‌های خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهره‌برداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهی‌بخشی نسبت به ضوابط بهره‌برداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.

خاک پوسته شکننده زمین است که تمام حیات روی زمین را در خود نگه می‌دارد. این پوشش از گونه‌های بی‌شماری تشکیل شده است که اکوسیستمی پویا و پیچیده ایجاد می‌کنند و یکی از با ارزش‌ترین منابع برای انسان است.

روزهای گرم‌تر: مناطقی از کشور که در آن بارندگی کاهش می‌یابد و خاک‌ها خشک می‌شوند نه تنها در معرض خطر خشکسالی طولانی‌مدت هستند، بلکه در برابر فرسایش بادی نیز آسیب‌پذیرتر هستند.

آب زیرزمینی جاری که بر ذرات خاک فشار وارد کرده و پایداری شیب را مختل می‌کند.

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام دکتر دکتر مریم کرابی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

به گزارش تسنیم، باید برای استفاده مداوم و اقتصادی از مرتع باید در انتخاب تعداد دام دقت کافی به عمل آید تا متناسب با ظرفیت مرتع باشد و اگر تعداد دام بیش از ظرفیت مرتع باشد، گیاهان خوش‌خوراک از بین رفته و تولیدات دامی کاهش خواهد یافت و مرتع ارزش خود را از دست خواهد داد.

با این حال کارشناسان این اقدام را «نمایشی» تلقی کردند چراکه مشکلات اساسی زاگرس به مسائلی نظیر چرای دام در دامنه این کوه‌ها مربوط می‌شود که با بذرکاری نمی‌توان با آن مقابله کرد.

چشم انداز آینده ایران در پرتوی تحولات سوریه و “تله روباه”

متولی اصلی، وزارت جهاد کشاورزی است و این وزارتخانه باید راهبری کند اما سوال ما این است که آیا وزارت جهاد کشاورزی برای مردم محلیِ نیازمند به اشتغال می‌تواند کاری انجام دهد و جلوی چرای ۳۶ میلیون دام را بگیرد؟

سبزوار نمایش پروفایل دکتر حمیدرضا مقیمی فیروزاباد

رئیس بخش تحقیقات جنگل و مرتع مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به این موضوع، اظهار داشت: چرای شدید و بی‌رویه دام، با کاهش جمعیت گونه‌های خوش‌خوراک موجب سیر قهقرایی مراتع می‌شود.

امیر سلطان‌زاده: سقوط رژیم اسد، ایران و ترکیه را رو در روی هم قرار می‌دهد؟

 به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستم‌های طبیعی کشورمان هستیم  و به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که more info مسئولان برای چرای بی‌رویه دام‌ها اقدامات بیشتری انجام دهند.

برای بهبود شرایط باید دانشگاه و بخش تحقیقات جهاد به یکدیگر نزدیکتر شوند و به جای رقابت هم افزایی داشته باشند.

Report this page